VIDEOKONFERENCIJA

Tekstilna znanost i gospodarstvo 2020.

13. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje

13. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje „Tekstilna znanost i gospodarstvo – TZG 2020“ održat će se 18. rujna 2020. godine u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Suorganizator savjetovanja je College of Textile and Clothing Engineering, Soochow University, a kao partneri, savjetovanje će podržati Konfucijev institut Sveučilišta u Zagreb i CARNET.

Tijekom videokonferencije, promotivno će se predstaviti i hrvatski proizvođači iz sektora Tekstil i koža, s kojima Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet ostvaruje dugogodišnju uspješnu suradnju te studenti i doktorandi.

Osim sudionika koji će aktivno sudjelovati u realizaciji savjetovanja, odnosno videokonferencije, biti će omogućeno i praćenje od strane zainteresiranih sudionika koji žele pratiti izlaganja i/ili druge sadržaje unutar virtualnih soba.

Javno praćenje videokonferencije  biti će omogućeno putem live stream-a, preko web stranice TZG 2020 i You Tube kanala, s početkom u 9.00 sati prema srednjoeuropskom vremenu.

Program videokonferencije biti će objavljen 11. rujna 2020. god.  na web stranici TZG 2020 tzg.ttf.unizg.hr/program-skupa

Pozivamo zainteresiranu strukovnu javnost, predstavnike nadležnih krovnih institucija, obrazovnih institucija i organizacija, predstavnike državnih institucija, gospodarskog sektora, znanstvenike, stručnjake i studente da nam se pridruže.

Znanstveni i organizacijski odbor savjetovanja TZG 2020